Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijden is de Koningsrit geschikt?
Het is een puzzelrit voor jong en oud. De opdrachten en activiteiten die aan bod komen zijn geschikt voor elke leeftijd. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent om deze Koningsrit te rijden.

Is de Koningsrit alleen bedoeld voor kinderen?
Nee, je kunt deze rit ook rijden zonder kinderen. De activiteiten zijn bedoeld voor iedereen. Je kunt de route ook rijden zonder mee te doen met de activiteiten.

Hoe lang is de route?
De route is ca. 45 km en duurt ongeveer 2-2,5 uur

Er staat ca. 2-2,5 uur voor de Koningsrit, kan en/of mag ik er ook langer over doen?
Ja, de tijd die wij voor de rit hebben staan is een schatting. Er is geen tijd aan verbonden.

Waarom is Koningsrit rit alleen op Koningsdag beschikbaar?
Deze rit is speciaal georganiseerd voor Koningsdag 2021 zodat het een unieke belevenis wordt. De benodigde borden voor de spelletjes onderweg kunnen wij niet hele jaar door laten hangen. Vandaar dat we het beperken tot deze ene dag.

Zijn er tussen de route door ook sanitaire voorzieningen waarvan gebruik mag worden gemaakt?
Er is een app in de appstore genaamd ´Toilet Finder´. Als je deze download kun je onderweg zien waar de dichtstbijzijnde sanitaire voorzieningen zijn.

Is het startpunt ook het eindpunt?
Het startpunt van de Koningsrit is hetzelfde als het eindpunt. Deze rit heeft 2 startpunten. Bij het startpunt waar je begint, daar eindigt je route ook weer. 

Wat zit er allemaal bij de Koningsrit inbegrepen?
In de Koningsrit is een digitale routebeschrijving op de telefoon inbegrepen. Bij de startlocatie ontvang je alle attributen voor de spelletjes onderweg.

Mijn verbinding doet het niet, wat nu?
Het kan zijn dat op sommige stukjes tijdens de route van de Koningsrit de verbinding wat slechter is. Dit is meestal maar voor even. Als de verbinding weer goed is, gaat de route gewoon verder waar je gebleven bent.

 Is de prijs per persoon of per auto?
De prijs is per auto. Wil je met meerdere auto’s de Koningsrit rijden dan moet je voor iedere auto apart reserveren.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.
Geen bevestigingsmail ontvangen? Na het aanmelden en betalen van de Koningsrit,  krijg je binnen 15 minuten de bevestigingsmail. Het kan voorkomen dat de bevestigingsmail in de spam/ongewenste mail terecht komt.

De code die ik ontvangen heb werkt niet, wat nu?
De code bevat hoofdletters en kleine letters, let daar goed op. Heeft u de goede letters gebruikt en de code werkt nog steeds niet? Kijk dan of je de code wel in het juiste vak hebt ingevuld, er is een vak voor het reserveringsnummer en een vak voor de code.

Waar kan ik de route vinden?
Nadat je de Koningsrit hebt besteld, ontvang je een bevestigingsmail. In de bevestigingsmail krijg je een code en een referentienummer wat bovenaan de mail staat.  Ook staat er in de bevestigingsmail een link, en als je hier op klikt, kom je op de site waarin je de code en referentienummer moet invoeren. Kijk  goed  dat je de code in de juiste vakjes invult! Let op: voer de code pas  op Koningsdag in.

Waar kan ik het referentienummer vinden?
Het referentienummer is het reserveringnummer. Deze staat in de bevestigingsmail die je ontvangt na het boeken van de Koningsrit.

Is de Koningsrit op vaste tijden?
Ja, je schrijft je in voor een bepaalde tijd. Dit is de starttijd van je rit en kun je bij het startpunt je spelletjestas ophalen. Er zijn verschillende tijden aangehouden om het verkeer te reguleren vanwege Covid.