Hoe werkt het?

De Koningsrit is een leuke autorit voor het hele gezin met raadsels, puzzels en activiteiten in Elburg en directe omgeving.

De Koningsrit wordt georganiseerd door de Oranje Vereniging Elburg i.s.m. de Veluwekoerier en met goedkeuring van de gemeente Elburg en de Veiligheidsregio. De autoroute is helemaal coronaproof te rijden waarbij de richtlijnen van het RIVM dienen te worden nageleefd.
Online reserveren is verplicht via www.koningsrit.nl waarbij de deelnemer de starttijd kan bepalen. Er is een max. aantal deelnemers per tijdslot en VOL = VOL. Het verlaten van de auto tijdens de route is niet toegestaan; alle activiteiten kunnen vanuit de auto worden gedaan op de locaties die in de route staan aangegeven. Na aanmelding ontvangt elke deelnemende auto een bevestigingsmail met o.a. een code die op Koningsdag geactiveerd kan worden om de route te kunnen volgen. Bij de start krijg je de benodigde attributen voor de spelletjes onderweg.

Wil je op koningsdag, dinsdag 27-04-2021, ook dit leuke avontuur beleven? Schrijf je dan snel in voor deze speciale coronaproof Koningsrit waarbij je met je eigen gezin in de auto een route aflegt in Elburg & omgeving. De puzzelrit duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Onderweg doe je vanuit de auto leuke spelletjes, geef je antwoord op de gestelde vragen, tel je Vischpoortjes en verzamel je letters. Je zult je onderweg niet vervelen!

Belangrijke Informatie:

Wij maken je er attent op dat vanwege de Covid19 maatregelen tijdens deze speciale Koningsrit niet uitgestapt mag worden. Zorg dat je op tijd op je startlocatie aanwezig bent zodat je op de afgesproken tijd kunt starten. Ben je te laat op de startlocatie en is je tijdslot voorbij, dan kan er niet meer gestart worden. Je hebt 15 minuten speling. Bij boeken en betalen ben je akkoord gegaan met de voorwaarden.
Na reservering & betaling krijg je een bevestigingsmail met een code voor de Koningsrit. Je hoeft niets te downloaden; de route kun je op Koningsdag activeren zodat je de route in de webapp kunt volgen. Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen dan kan het zijn dat deze in de ongewenste mail is terecht gekomen, zo niet laat het ons z.s.m. weten.

Bij deze speciale Koningsrit kan er op 2 verschillende locaties gestart worden:

  • Startpunt 1 P-plaats ’t Schootsveld, Zwolscheweg , Elburg
  • Startpunt 2 P-plaats Sportpark Bovenmolen, Bovenheigraaf 19, Oldebroek (Voetbalvereniging OWIOS) Volg de pijl STARTPUNT

De Oranje Vereniging Elburg stelt voor de 5 deelnemende auto’s met de hoogste score een familiespel beschikbaar. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Volg de Oranjevereniging op Facebook of twitter voor de laatste nieuwtjes.